2021-09-28 10:20:00

"Hacknite 2.0" natjecanje za učenike srednjih škola

Poštovani,

 

pozivamo učenike srednjih škola da pokažu svoje znanje i vještine na polju kibernetičke sigurnosti u CTF natjecanju namijenjenom srednjoškolskim timovima!

 

Natjecanje će se provoditi od 15. listopada (20:00 sati) – petak do 17. listopada (20:00 sati) – nedjelja 2021. godine, a pristupiti mu mogu samo prijavljeni timovi (ukupno šest osoba – prijavitelj i pet članova tima) s dobivenim korisničkim podacima za pristup natjecanju.

 

Pravo sudjelovanja imaju svi učenici srednjih škola u Republici Hrvatskoj uz mentorstvo svojih profesora kao Prijavitelja timova.

 

Natjecanje u obliku CTF-a (Capture the Flag) namijenjeno je srednjoškolskim timovima. Natjecanjem se proširuje svijest o važnosti primjene sigurnosnih mjera te izbjegavanju i ispravljanju mogućih sigurnosnih propusta u programskom kôdu, postavkama ili nekoj drugoj komponenti računalnog sustava.

 

Za sudjelovanje u nagradnom natjecanju potrebno je, tijekom prijavnog razdoblja za nagradno natjecanje (od 01. listopada do zaključno 13. listopada 2021.), pristupiti prijavnom obrascu Organizatora u kojem prijavitelj navodi nazive članova svojih timova (prijavitelj i pet članova tima – ukupno šest osoba) uz originalan i kreativan naziv svog tima. Za sudjelovanje u nagradnom natjecanju potrebno je:

 

posjetiti web stranicu cert.hr i ispuniti prijavni obrazac za svoj tim upoznati se s Pravilima natjecanja popuniti sva polja obrasca za prijavu istinitim osobnim i kontakt podacima prihvatiti Pravila postavljanjem kvačice na polje “Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/na s pravilima ovog natjecanja” prihvatiti GDPR suglasnost opisanu na stranicama cert.hr i carnet.hr

 

Pravilnik natjecanja s više detalja možete pročitati ovdje, a sva dodatna pitanja možete postaviti slanjem upita na adresu elektroničke pošte ecsm@cert.hr!

 

Detaljne informacije o natjecanju dostupne su na mrežnoj stranici https://www.cert.hr/prijavite-se-na-natjecanje-hacknite-2-0/.

 

Srdačan pozdrav

--

CARNET Helpdesk
Podrška obrazovnom sustavu
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb
tel: +385 1 6661 500
fax: +385 1 6661 630

https://www.carnet.hr/sluzba-za-podrsku-korisnicima/

 


Gimnazija "Fran Galović"